Skip to main content
КошничкаClose Cart

За подобра поздрава верзија

од самите вас

Insta Simply Health 21

-Програма за здрав начин на исхрана и живот

Insta Skinny Up 40

-Програма за слабеење.

Insta Melt Away

-Програма за слабеење.

Едукативни постови на нашиот инстаграм профил

Успешни Приказни

Години, заедно

Real Results, Guaranteed

Бесплатни е-Книги за вас!

Нашите клиенти не обожаваат!

Моето искуство со Маја беше прекрасно! Беше со мене низ секој следен чекор за подобрување на мојата општа здравствена состојба и трпеливо губење на телесна тежина. Со нејзина помош ги исполнив моите желби за подобар изглед, намалување на сезонските алергии и подобар имунитет

Тамара

Секогаш достапна, посветена на својата работа, внимателна, грижлива, со најдобри совети и препораки, дополнително истражува сакајќи да најде идеално решение за секој ваш проблем. Најтопло ви ја препрачувам.

Кристина

Прирачникот за исхрана на доенчиња и мали деца според мене е многу добар за почеток со исхрана кај бебиња/деца. За мене беше важно да добијам насока и осет за како да почнеме и продолжиме со исхраната кај синчето, и можам да кажам дека тоа што го очекував а и многу повеќе го има во прирачникот.

Ирена