Skip to main content
КошничкаClose Cart

Програми

Индивидуална програма за исхрана

4 неделна персонализирана програма за исхрана

Програма за исхрана при менопауза

– готова 14 дневна програма за исхрана при (пери) менопауза

Програма за исхрана на доилки

– водич за исхрана на доилки со 7 дневни менија за исхрана

Програма за исхрана на доенчиња и мали деца

- прирачник со 7 поглавја, кој ќе ви ги објасни сите дилеми во поглед на исхраната на малите деца до 3 годишна возраст

Програма за исхрана при проблеми со тироидна жлезда

– персонализирана програма за исхрана, за лица со проблеми со тироидна жлезда (10 дневна или 4 неделна)

Програма за исхрана кај дијабетичари

– персонализирана програма за исхрана, за лица со проблеми со дијабетес, преддијабетес, инсулинска резистенција (10 дневна или 4 неделна)

Insta Skinny up 40

– 40 дневена групна програма за слабеење

Insta Melt Away 14

– 14 дневна групна програма за слабеење

10 дена No Sugar предизвик

– 14 дневна групна програма за слабеење

Insta Simply Health 21

– програма за здрава исхрана и здрав начин на живот

10 дена REAL FOOD предизвик

– 10 дневна програма за здрав начин на исхрана и за слабеење

Програма за исхрана на трудници

– специјализирана програма за исхрана за трудници