Велигденско посно 48 дневно мени

1790ден

Опис

48 дневно посно мени за Велигденскиот пост, направено според правилата за пост, од календарот на Елеуса манастир – Православна црква.

Менито го добивате во електронска форма, а со него ви следуваат и две консултации со мене во текот на траењето на постот.

Со менито добивате и работна тетратка во која имате 48 извадоци од БИБЛИЈАТА- нов завет, коментари за извадоците и 48 работни листови со стихови за охрабрување, место за благодарност, потреби за молитва итн.

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Велигденско посно 48 дневно мени”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *