10 дневно персонализирано мени за деца

1000ден

Персонализирано мени за исхрана за деца, се изработува индивидуално за секое дете, прилагодено за неговите потреби, здравствена состојба, возраст и навики во исхраната. Ова мени е идеален избор доколку вашата цел е добиете мени со правилно искомбинирани  и избалансирани оброци кои ќе ги задоволат потребите од сите нутриенти, на вашето дете. Исто така ова мени можете да го изберете доколку ви е потребно мени за исхрана за детенце кое се соочува со некој здравствен проблем (пр: целијакија, анемија, алергии на храна, нетолеранција на лактоза итн), додека во случаите во кои е потребно редовно следење и контрола (пр: дијабетес, дебелина итн), препорачувам да изберете индивидуална програма за исхрана. Со ова мени, добивате и една консултација, која може да ја искористите додека трае 10 дневната програма.

SKU: pmd101 Категорија