Insta Melt Away 14

790ден

Оваа програма претставува 14 дневна програма за исхрана за слабеење. Менито во оваа програма е малку порестриктивно, и се состои од три предлог оброци, и една ужина по потреба и по договор. Во програмата е вклучен и рецепт за декој оброк.