Програма за исхрана при (пери)менопауза

1390ден

SKU: IMA14 Категорија

Опис

Програма за исхрана при (пери)менозауза, во електронска форма

Заедно со колегата Влатко, креиравме програма за исхрана која што содржи
– Совети за исхрана при (пери)менопауза
– Совети за употреба на суплементација при (пери)менопауза
– 14 дневно мени за исхрана при (пери)менопауза, со рецепт за секој оброк
– Со купување на програмата добивате и 2 консултации со мене, кои што можете да ги искористите во рок од еден месец, после купувањето на програмата.