4 неделен пролетен предизвик

1190ден

Опис

Програмата содржи:

– мени за исхрана за 14 дена, кое што се повторува два пати за времетраење на програмата (програмата содржи појадок, ручек, вечера, ужина, и рецепт за секој оброк) и програмата вкупно трае 28 дена.

– со програмата добивате и консултации и советување со мене, и поддршка од моја страна, секако

– програмата е креирана од страна на дипломиран нутриционист

Во програмата има две опции:

1300-1400ккал
1600-1700ккал

Секој учесник ќе добие индивидуални насоки од мене, поврзани со програмата и со верзијата која што ви одговара вам, врз основа на прашалникот кој што се пополнува пред почеток на програмата.

Преку оваа програма ќе научите како да си креирате избалансирани оброци, и ќе научите колкава количина на храна, ви е потребна за да постигнете слабеење.

Почнуваме во вторник, 16-ти април.

Пријавување до понеделник 15-ти април.

Се гледаме наскоро (heart)