14 дена, Летен предизвик

690ден

Оваа програма претставува 14 дневна програма за здрава исхрана за слабеење.

Програмата е наменета за сите лица кои немаат посериозни здравствени проблеми, а имаат потреба од исхрана за слабеење.

Програмата се состои од 3 оброци на ден и 1 ужина. Во програмата е вклучен и рецепт за секој оброк.

Во текот на траењето на програмата, достапен ви е нутриционист за прашања и поддршка.

Програмата започнува на 19-ти октомври, а пријавувањето трае до 18-ти октомври.

SKU: 10DENSC Категорија

Опис

Електронска верзија

Програмата содржи мени за исхрана за 7 дена, со рецепт за секој оброк, и со по три оброци на ден и една ужина. Менито се повторува два пати и програмата трае вкупно 14 дена.

Програмата е со пресметани калории и дадени количини за секој оброк. Програмата содржи по 1200ккал на ден.

Секој учесник си бира дали ќе брои калории и ќе ги следи стриктно дадените количини, или пак не.

Програмата е иста за сите (доколку си заинтересирана за индивидуална програма за исхрана, може да побараш повеќе информации, во порака).

Ова е групна програма за исхрана за слабеење (иста програма за сите учесници), која што е наменета за сите вас кои што немате некои потешки здравствени проблеми, немате потреба од индивидуално и персонализирано мени, а сакате да ослабнете.

Програмата содржи

7 дневно мени за исхрана, а трае 14 дена

Цена: 690ден.

Почнуваме во четврток, 19-ти октомври.

Пријавување до среда, 18-ти октомври.

Се гледаме наскоро (heart)

Уплатата на програмите е онлајн преку продавницата на веб сајтот, што значи дека нема потреба да одите во банка или да имате ваше е-банкарство, ви треба само платежна картичка (секако постои опција и за уплата преку жиро сметка)😊

Доколку имате потреба од повеќе информации за програмата, пишете ми порака 😍

Се гледаме и се дружиме од четврток ❤