Skip to main content
КошничкаClose Cart

Програма за исхрана при проблеми со тироидна жлезда

 

Програма за исхрана кај лица со тироидна жлезда

Програмата за исхрана кај лица со проблеми со тироидна жлезда е наменета за сите лица кои што имаат некоја болест/состојба поврзана со тироидната жлезда Во оваа програма се фокусираме на креирање на мени за исхрана, кое што ќе овозможи подобра функција на тироидната жлезда, и смитување на автоимуните процеси, во слуачите кога станува збор за автоимуно заболување. Исто така целта е и да се едуцираме за правилна исхрана, при проблеми со тироидната жлезда.

Што содржи програмата?

– Постојат две опции, меѓу кои можете да изберете

 

– 10 дневна програма (содржи мени за исхрана за 10 дена, 2 консултации со нутриционист, совети за исхрана при проблеми со тироидната жлезда)

Цена на програмата: 1000 денари

 

 

– Индивидуална програма за исхрана за 4 недели (содржи мени за исхрана за 4 недели, а менито се состои од две различни 7 дневни менија, кои што се повторуваат по два пати, и се коригираат по потреба). Со програмата исто така добивате и неограничен број на консултации со дипломиран нутриционист, за времетраењето на програмата.

Цена на програмата: 2000 денари