Skip to main content
КошничкаClose Cart

Програма за исхрана при перименопауза

 

За кого е наменета програмата за исхрана при перименопауза?

-Програмата за исхрана при периоменопауза, е наменета за сите жени кои што се наоѓаат во преодниот период, помеѓу репродуктивен период и менопауза, кој што често пати е проследен со низа на непријатни симптоми. Програмата содржи совети за исхрана при периоменопауза, т.е. како да си помогнете во менаџирање на симптомите, со помош на исхрана, и 14 дневно мени за исхрана, прилагодено на потребите на жени во перименопауза. Исто така, програмата содржи и препораки за употреба на суплементи, чиј што ефект е научно поддржан.

Што содржи програмата ?

-14 дневно мени за исхрана, и совети за исхрана при перименопауза.
Програмата е креирана од двајца нутриционисти, и со програмата добивате и 2 консултации со еден од авторите на програмата.

Линк за нарачка на програмата: кликни тука!