Затворено
Sale!

6 недели програма за исхрана при Хипотироидизам

Original price was: 2000ден.Current price is: 1690ден.

Категорија

Опис

Програмата ја добивате после 8-ми мај!

Сите наши редовни клиенти, може да побараат код за дополнителен 20% попуст во порака на меил или вибер (070 424 686).

Програмата за исхрана при Хипотироидизам содржи:

  • 20 различни опции за појадок,
  • 20 различни опции за ручек,
  • 20 различни опции за вечера
  • 20 различни опции за ужина
  • безглутенско мени
  • 6 консултации со нутриционист кои што може да се искористат во рок од 6 недели од купувањето на програмата
  • програмата т.е. надзорот од нутриционистот траат 6 недели, по што програмата останува кај вас и можете да си ги употребувате рецептите од истата – неограничено

Програмата е креирана од магистер по нутриционизам Татјана Павлова и дипломиран нутриционист Маја Велковска

Цената на програмата е 2000 денари, но во текот на мај ќе можете да ја набавите по цена од 1690 денари.