Затворено

21 ден Летен Предизвик

990ден

Категорија

Опис

Сите наши редовни клиенти, може да побараат код за дополнителен 20% попуст во порака на меил или вибер (070 424 686).

21 дневна групна програма за исхрана за слабеење!

Програмата е креирана од магистер по нутриционизам Татјана Павлова и дипломиран нутриционист Маја Велковска.

Програмата содржи мени за исхрана за 10 дена кое што се повторува 2 пати за времетраење на програмата + 1 ден на свежа храна. И така Програмата трае вкупно 21 ден. Доколку некој од учесниците не сака да го користи 21-виот ден ќе му дадеме замена за тоа.

Програмата содржи едно исто мени со два калориски внес.

Секој учесник ги добива двата калориски внеса и добива инструкции од нас за тоа кој калориски внес би му одговарал повеќе.

– едниот внес е околу 1200ккал

– другиот внес е околу 1400ккал

Менито содржи појадок ручек вечера и ужина со точен рецепт за секој оброк.

Програмата започнува на 14-ти мај, а пријавувањето трае до 13-ти мај.

Програмата ја добивате на вашата емаил. адреса, на 12-ти мај, 13-ти мај е ден за подготовка, а на 14-ти мај почнуваме.

Цената на програмата е 990 денари, но доколку се пријавите во мајската група ќе можете да ја добиете за 790 денари.

Ве очекуваме