Immuno +

1190ден

Програма во пишана форма, со следната содржина:

Што е тоа имун систем, и како функционира тој?

Што можеме ние да направиме за да му овозможиме оптимални услови за работа на нашиот имун систем?

Природни имуностимулатори и имуномодулатори?

Кои нешта се најважни за правилна работа на нашиот имун систем?

Природни и домашни “лекови“ од Божјата аптека (имунитет, кашлица, болно грло, бронхит, антивирус/антибактериски намирници…)

Препораки за здрав начин на исхрана

21 дневно мени за здрав начин на исхрана и здрав имун систем

Етерични масла и имун систем

Дигестивни здравје и имун систем

Шест видео предавања, од различни предавачи, на различни теми.

SKU: imuno++ Категорија

Опис

Онлајн програма за исхрана и начин на живот за подобар имунитет: Immuno +